Lære å strikke vrangmasker?

02/04/2010 | 1 Svar Mer

Lyst å lære å strikke vrangmasker? Dette er hvordan du strikker vrangt og det er nødvendig for strikking av vrangborder i ditt strikkearbeid. En enklere variant er å legge tråden på pinnen før du lager selve vrangmasken (Noe som altså ikke gjøres i denne videoen).

Det var en liten videoguide for denne gang. Ha en fortsatt flott påske!

Våre besøkende søkte også etter:

  • hvordan strikke vrang
  • hvordan strikke vrangt
  • strikke vrang
  • lær å strikke vrangt
  • strikke vrangmasker
  • vrangmasker

Kategori: Videor

Kommentarer (1)

Tilbakegående URL | Kommentarer RSS strøm

  1. Kathrine sier:

    Dette går uffattelig fort for en nybegynner! man får ikke med seg det som skjer imellom, det er helt umulig å se og forstå.. Beklager. Men kanskje du burde lage en video som går sakte og som er forståelig for en nybegynner…

Skriv svar: Lære å strikke vrangmasker?