Bloggen vår i Aftenposten!

12/01/2009 | 3 Svar Mer

Den 2. januar ble vi veldig positivt overrasket over å tilfeldigvis finne en artikkel i aftenposten, der hekleogstrikkeoppskrifter.com var ble anbefalt i Aftenposten. Dette var meget hyggelig lesning, og selvfølgelig ekstra morsomt da vi oppdaget dette ved en ren tilfeldighet.
Slik så artikkelen ut:

(klikk for stort bilde)

(klikk for stort bilde)

Artikkelen handlet altså om at det å hekle eller strikke trekk til kleshengere er typisk noe som hører fortiden til, og at dette er noe som få kanskje fortsatt holder på med. Vi har tidligere skrevet om dette her, dersom du ikke har sett den tidligere. Gi oss gjerne en kommentar på om du hekler eller strikker trekk til kleshengere eller ikke, det kunne vært interessant å høre.
Ha en fortsatt god uke allesammen 🙂

Kategori: Hobbynyheter

Kommentarer (3)

Tilbakegående URL | Kommentarer RSS strøm

  1. Vero sier:

    Gratulerer med hederlig omtale i norges beste avis! Leste faktisk den artikkelen i går 🙂

  2. asb sier:

    Takk skal du ha! 😀

  3. Synnøve sier:

    Utrolig kult!!! Den ska du være stolt av 🙂

Skriv svar: Bloggen vår i Aftenposten!