Strikket Nisse – Gjeste innlegg

11/12/2008 | Svar Mer

Her er en strikket nisse innsendt til oss fra Bente fra Danmark:

Dette synes vi var et flott stykke arbeid!! En virkelig hyggelig nisse som passer perfekt å ha sittende i alle hjem. Det er bare så hyggelig for julestemningen å sette frem nisser til jul. Har du lyst å strikke eller hekle en nisse selv, bør du ta en titt på våre 2 forrige innlegg!

Vi oppfordrer alle til å sende oss noen bilder av deres håndarbeidsprosjekter, da det vil være til stor glede og nytte for oss og være lesere. Dette gjør du ved å sende oss det du måtte ønske til denne e-post adressen: redaksjonen@hekleogstrikkeoppskrifter.com

I morgen er det fredag, snart er det helg… Snart er det jul.. 🙂

Våre besøkende søkte også etter:

  • strikket julenisse
  • strikke julenisse

Kategori: Hobbynyheter

Skriv svar: Strikket Nisse – Gjeste innlegg