Mere Strikke klær til Baby Born Dukken

25/10/2008 | Svar Mer

I vårt forrige innlegg, så ga vi dere en oppskrift på dukkeklær til baby born dukken. Og som vi sa kommer det mere av dette i nær fremtid. Men i dette innlegget så ville jeg bare dele med dere noe jeg tilfeldigvis fant på internett etter at jeg hadde gjort et søk på «baby born«. For da fant jeg nemlig denne siden, som jo inneholdt massevis av flotte bilder av strikke klær til denne fantastisk fine dukken.

Dette innlegget er forressten starten på en ny kategori på siden, nemlig kategorien «blogginnlegg», som kommer til å bli en samlekategori for alt annet som ikke passer inn i de andre kategoriene. Det kommer etter ønsker fra mange av dere om at vi burde oppdatere enda oftere, noe vi også gjerne ønsket selv. Vi håper samtidig at dere vil bidra med gode tips som er til nytt og glede for alle strikke og hekle intresserte rundt om, ved å bruke kommentar feltene eller å sende oss en e-post, hvis det er noe dere har på hjerte. Ha en god helg allesammen! 🙂 😀

-Astrid

Våre besøkende søkte også etter:

  • oppskrift på dukkeklær
  • klær til babyborn
  • strikkeklær til baby born
  • dukkeklær til babyborn

Kategori: Hobbynyheter

Skriv svar: Mere Strikke klær til Baby Born Dukken